σε βάθος: ωμέγα ομολόγων ρεπλίκα ειδική, τι θα είναι η επόμενη

omeg-076996_01

ομολόγων παρακολουθεί ένα μεγάλο αριθμό μεγάλα γεγονότα, όπως η μαύρη γραβάτα γεγονότα, τα καζίνο, τα ανοίγματα γκαλά, μυστικές συναντήσεις καβαλιστικό – ξέρετε, η συνήθης. ενώ φιλάρεσκος, δεν είναι fussily τόσο, ειδικά στο μοντέλο ατσάλι με στεφάνη καρβίδιο του βολφραμίου, το οποίο θα αμυνθεί καλά εναντίον χτυπήματα ή γρατσουνιές που προκαλούνται από ατυχή μπράβους. αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να εκφυλιστεί σε φιλονικίες ή / και αγώνες όπλο χωρίς προσοχή μιας στιγμής, η οποία απαιτεί ένα ρολόι που λειτουργεί εξίσου καλά με ένα παπιγιόν όπως κάνει ένα οπλοπολυβόλο, αρκετά δύσκολο. συμβουλές μας θα είναι η Globemaster.
οι πιθανότητες είναι καλές ότι ομολόγων θα έχει μέλλον τρέξιμο-INS με τους καρχαρίες (ίσως είναι εξοπλισμένα με λέιζερ). σε αυτή την περίπτωση, δεδομένου ότι το υποβρύχιο αγώνας θα είναι αναπόφευκτη, 007 θα μπορούσε να κάνει πολύ χειρότερα από ό, τι βαθιά κατάδυση ploprof ρεπλίκα ωμέγα του. με το ένα χέρι, η νέα έκδοση είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, που δεν θα τον βαραίνει. ταυτόχρονα, q υποκατάστημα θα έχει ημέρας πεδίο με αυτό το πράγμα. Κοιτάξτε αυτό το γιγαντιαίο, ωστόσο, τόνο, απλά ουρλιάζει «φυσήξει κάτι επάνω».

o
βέβαιος, όπως ίσως γνωρίζετε ότι αυτός είναι πιστός στο Seamaster από το Goldfinger, όμως αυτός είναι επίσης δοκιμάσει την terra aqua για το μέγεθος μερικές φορές – έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα μπορούσε να επεκταθούν σε άλλες συλλογές της μάρκας.
οι πιστώσεις που έχουν μόλις τελειώσει το τροχαίο στο φάντασμα και ήδη τι μπορούμε να σκεφτόμαστε είναι το εγγύς μέλλον. θα τον Daniel Craig πάρει το ρολόγια αντίγραφο WALTHER PPK μια τελευταία φορά, και αν δεν τον, τότε ποιος; (Γνωμοδότηση στο γραφείο χωρίζεται μεταξύ Τομ Χάρντι και Ίντρις Έλμπα, από τον τρόπο.), Ωστόσο, πιο σημαντικό ακόμη και από ό, τι ο ίδιος ο άνθρωπος είναι το ρολόι που φοράει. θα υπήρχε αμφιβολία ότι, αν και θα πρέπει να ρεπλίκα ωμέγα -Ωστόσο οποίων το ένα;
περιπέτειες ομολόγων έχουν πάντα ακολουθείται γεω-πολιτικές τάσεις – από ψυχρό πόλεμο Κόνερι να ρεαλιστή του Craig μετά την 9/11 κατάσκοπος. σχετικά με αυτό το προηγούμενο, μαζί με την τρέχουσα πραγματικό κόσμο ανανεωμένο ενδιαφέρον μας στο χώρο, δεν είναι απίθανο ότι ομολόγων θα βγείτε πάλι στον τελικό σύνορο – πιθανώς μια Άρη Η αποστολή γίνεται με αεροπειρατές, ή μια υπερ-κακοποιός λεηλασία των πόρων της σελήνης για φαύλους σκοπούς. Δεν έχει σημασία τι το σενάριο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ρολόι στον καρπό του, θα πρέπει να είναι το επόμενο ρολόι φεγγάρι γενιάς ωμέγα του. το χαρακτηριστικό συσκευάζονται ψηφιακή Speedmaster x-33.
θα μπορούσε να είναι ένας μυστικός πράκτορας, όμως αυτός είναι πάντα προτιμότερη την ευθεία μέθοδο, και αυτός είναι πολύ πιο πιθανό να περπατήσει με σιγουριά απευθείας στα σαγόνια του κινδύνου από ninja δρόμο του σε μια φωλιά. Εκτός αυτού, μπορεί να μην φαίνονται αρκετά με την πρώτη ματιά, αλλά βαθιά κάτω είναι beautiful.however, αν ποτέ χρειαστεί να ανταλλάξουν την προσαρμοσμένη σακάκι δείπνο για πιο τακτικό ταχυτήτων, αυτό σκοτεινόχρωμα-out κεραμικά Speedmaster θα παρέχουν τη μέγιστη λαθραίο.
αν και σε πρόσφατες ταινίες και εκδηλώσεις, που τείνει να φορέσει κάτι νέο και σύγχρονο, μπορεί να είναι βέβαιο ότι στην καρδιά του, θα υπάρχει πάντα μια θέση για κάτι κλασική και την παράδοση. Έτσι, μπορεί να μεταδοθεί ότι θα ήταν απολύτως κατάλληλα γι ‘αυτόν να βγει σε ένα vintage κομμάτι. σχετικά ναυτική υπόβαθρό του, είναι κάθε καλύτερη επιλογή από αυτό το 1957 ρεπλίκα ρολόγια Omega Seamaster ρεπλίκα εκεί. (Κάνει ότι γλειφιτζούρι χέρι φαίνονται εξοικειωμένοι;) συν του ότι θα πάει άψογα με την Aston Martin DB5 του.