Μεγάλη είδηση ​​ρεπλίκα ρολόγια

ρολόγια αντίγραφοΌπως όλοι γνωρίζουμε ότι το αντίγραφο είναι ένας από τους πιο εικονικούς σχεδιαστές μόδας στον κόσμο και η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή γραμμή γραβάτες από ένα ταπεινό μετανάστη αγόρι πρώτης γενιάς από το Μπρονξ έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία πολυτελών ενδυμάτων μαζί με αρώματα και έπιπλα σπιτιού. Σήμερα, η Lauren θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους επηρεαστές στον κόσμο της μόδας.
Η Lauren γεννήθηκε και υποστηρίχθηκε στο Bronx της Νέας Υόρκης ως Ralph Lifshitz στους Ασκένζες Εβραίους μετανάστες που είχαν καταφύγει στη Λευκορωσία. Παρά τις ταπεινές αρχές του, η Lauren ανέπτυξε μια ξεχωριστή αίσθηση της μόδας από νωρίς. Μετά την αποφοίτησή της από το γυμνάσιο, η Lauren παρακολούθησε το κολλέγιο Baruch στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για να μελετήσει τις επιχειρήσεις, αλλά έπεσε μετά από μόλις δύο χρόνια. Εγγραφεί στο στρατό από εκεί, όπου υπηρετούσε για δύο χρόνια. Μετά τη στάση του στο στρατό, η Λόρεν πήρε μια δουλειά στο Brooks Brothers.
Μετά από πολλά χρόνια που εργαζόταν στην εικονική αλυσίδα, έφυγε για να δεχτεί άλλη δουλειά πωλήσεων με τον κατασκευαστή γραβάτα Beau Brummell. Το 1967, μόλις 28 ετών, έπεισε τον πρόεδρο της εταιρείας να τον αφήσει να ξεκινήσει να αναπτύσσει τη δική του γραμμή. Άρχισε να σχεδιάζει γραβάτες με ευρύτερη περικοπή με το όνομα «Polo» και άρχισε να τις πωλεί σε διάφορα πολυκαταστήματα.
Τελικά, η Lauren αποφάσισε ότι ήθελε να αναπτύξει τη δική του επιχείρηση, άφησε τον κατασκευαστή της γραβάτας και έλαβε ένα δάνειο για να τον βοηθήσει να αρχίσει να επεκτείνει τη γραμμή ανδρικών ενδυμάτων. Εργάστηκε από ένα μικρό εκθεσιακό χώρο στο Empire State Building και παρέδωσε τα προϊόντα του σε καταστήματα. Μέσα σε μόλις δύο μικρά χρόνια, πιάστηκε το πρώτο μεγάλο διάλειμμα. Το 1969, η Bloomingdlaes άρχισε να πωλεί αποκλειστικά τη γραμμή των ανδρών της, η οποία ήταν η πρώτη φορά που το πολυκατάστημα έδωσε στον σχεδιαστή τη δική του boutique στο κατάστημα.
Εκτός από τη συγγένεια για τη μόδα, η Lauren είναι επίσης διάσημος γνώστης των αυτοκινήτων και των ρολογιών. Η αγάπη του για τα ρολόγια ξεκίνησε από τα εφηβικά χρόνια, όπου έκανε ειδυλλιακές προσωπικότητες όπως ο Fred Astaire και ο Cary Grant και παρατήρησε ότι πάντα φορούσαν ένα καλό ρολόι ρεπλίκα, όπως ένα ψεύτικο Cartier. Αλλά όπως ακριβώς πλησιάζει τα ρούχα του – γνωρίζοντας ότι υπάρχει χρόνος για ένα βαμβακερό πουκάμισο Polo και μια ώρα για ένα εξάρτημα και κοστούμι – η φιλοσοφία του Lauren στα ρολόγια είναι ότι δεν υπάρχει μόνο ένα μεγάλο ρολόι ρεπλίκα για κάθε μέρα, υπάρχουν τόσα πολλά.
Η Lauren έχει συσσωρεύσει τη συλλογή ρολογιών ρεπλίκα της για 30 και πλέον χρόνια. Αποτελείται από πολλά Cartier ρολόγια αντίγραφο – από ένα τετράγωνο, πλατινένιο μοντέλο σε ένα βραχιόλι με πλέγμα σε ένα Cintree με χρυσή σφαίρα που ανήκε προηγουμένως στον Andy Warhol – καθώς και μια σειρά ρεπλίκα vintage Panerai, Rolex, και IWC ρολόγια, καθώς και μερικά πιο μοντέρνα μοντέλα Urwerk. Αυτά δεν είναι μόνο τα ρεπλίκα ρολόγια που φορά, αλλά και τα ρολόγια που εμπνέουν τη δική του γραμμή ρεπλίκα ρολόγια.