πρώτη εντύπωση ρολόγια ρεπλίκα

blvg-088173_01

η εξέλιξη
η κληρονομιά μαύρο συλλογή κόλπο ισχύει και με τους κωδικούς του σχεδιασμού της ιστορίας της, ενώ ενέσιμη σύγχρονη ενημερώσεις. το 2012, το μοντέλο μαύρο κόλπο πρώτο Tudor κληρονομιά παρουσιάστηκε με ένα πλούσιο καφέ παλέτα χρωμάτων και ένα μπορντό-κόκκινο στεφάνη (αναφορά 79220r), που ακολουθείται από μια έκδοση με ένα βαθύ μπλε στεφάνη και μαύρο καντράν με επίπεδη (79220b αναφοράς). Στη συνέχεια ήρθε ένα all-μαύρη εκδοχή να ολοκληρώνεται με τις προσφορές, το 2017. μετά την άφιξή της, έλαβα ένα αναμενόμενο τηλεφώνημα για ένα μυστικό και ασφαλή κωδικό που πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά την παράδοση για να ξεκλειδώσετε ένα χάλυβα επενδυμένα ταξιδεύουν ασφαλή – πόσο εντυπωσιακό! Μόλις η ρεπλίκα ρολόγια ήταν έξω από την οχυρωμένη τα περίχωρά της και στον καρπό μου ήμουν γαντζώθηκε.
στυλ σχεδιασμού
γραπτή ενώ εμπλοκές στη λίστα αναπαραγωγής Tudor tailor-made για Spotify – τόσο δροσερό – Tudor ακόμη και ξέρει τι είδους μουσική μου αρέσει. αυτό το σπορ ρολόι κατάδυσης έχει καλά ισορροπημένες αναλογίες και αξιόπιστη μηχανική μάτια με μια συνολική εκλεκτής ποιότητας έκκληση. Δεν ήθελε να το βγάλει. καθένα εμπνέεται από τις ρολόγια αντίγραφο 1950 Tudor, και την προώθηση αίτησή της αναιρέσεως, η Tudor κληρονομιά μαύρο κόλπο απονεμήθηκε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο αναβίωση στο 2013 Grand Prix d’Horlogerie de Genève. από τα τρία μοντέλα, το Tudor κληρονομιά μαύρο μαύρο κόλπο (79220n αναφοράς) είναι ένα από τα αγαπημένα στα μάτια μου και ευτυχώς είναι το ρολόι ήμουν σε θέση να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο.


οι αναφορές στο Tudor κληρονομιά μαύρο κόλπο μαύρη εκδοχή στο πλούσιο παρελθόν της Tudor, μια αδελφή μάρκα για να Rolex, είναι ένα σημαντικό πόλο έλξης για μένα. το 41 χιλιοστά 316L ανοξείδωτο χάλυβα περίπτωση είναι εύκολο να φορούν, και οι κωνικό και λοξότμητη εξοχές προσφέρουν ένα τελειωμένο βλέμμα. η μονής κατεύθυνσης μαύρη στεφάνη εμφανίζει το κόκκινο τρίγωνο, βρέθηκε αρχικά στην αναφορά Tudor Submariner 7922, θέτοντας η ίδια εκτός από τα μπορντό-κόκκινο και μπλε μοντέλα καθώς διαθέτουν ένα λευκό τρίγωνο στην πρόσοψη. Οι προσθέτοντας στην έκκληση, τα χέρια και εφαρμόζονται δείκτες εξοπλισμένα με φωταύγεια που έχει μια ισχυρή λάμψη σε αμυδρό φωτισμό. το θολωτό κρύσταλλο ζαφείρι με στρογγυλεμένες άκρες ολοκληρώνει την ιστορική αναδρομή design.The κέρμα κόψης στεφάνη έχει μια μεγάλη αίσθηση και ευχάριστο ήχο καθώς περιστρέφεται, και το 60 λεπτά κατάδυσης κλίμακας με δείκτη ενός λεπτού είναι απαραίτητη για την κατάδυση στα βάθη ή για το συγχρονισμό σύντομο σπριντ μου στο διάδρομο. η μαύρη αισθητική και αναβίωση του κόκκινου τριγώνου δεν είναι το μόνο ισοπαλίες. το ψεύτικο ρολόι προσφέρεται σε ένα βραχιόλι χάλυβα ή ηλικίας μαύρο δερμάτινο λουράκι με αναδιπλούμενο κούμπωμα? είτε η επιλογή έρχεται με ένα πρόσθετο λουρί ύφασμα. Η ελαφρώς κυρτή ματ μαύρο καντράν, εμπνευσμένο από το 1954 έκδοση του Submariner Tudor, μαζί με τις νιφάδα χιονιού χέρια σε ένα χρυσό χρώμα που αρχικά έφερε στους κώδικες σχεδιασμού Tudor το 1969 την ολοκλήρωση της εκλεκτής αισθητικής.
η γραμμή έχει επίσης ένα PVD-επικαλυμμένο σωλήνα στέμμα που ταιριάζουν τη στεφάνη. Γνωρίζοντας την χιλιοτραγουδισμένος ιστορία του Tudor τριαντάφυλλο, αυτό το στοιχείο του σχεδιασμού είναι μια ωραία πινελιά για το στέμμα, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να απουσιάζει από την dial.although το βραχιόλι παρουσιάζει μια σπορ και ευέλικτο στυλ, προτιμώμενη επιλογή μου είναι το εξελιγμένο λουράκι υφαντά υφάσματα με το ΝΑΤΟ το στυλ της. το λουράκι υφαντά προσφέρει μερικά ωραία πινελιές: οι μπαρέτες ραμμένο στο λουράκι και το επιπλέον μήκος του ιμάντα πιέτες απόλυτα σε βρόχους από ανοξείδωτο χάλυβα. απαραίτητα για καταδύσεις, το ρολόι είναι ανθεκτικό έως 200 μέτρα νερού, οπότε είμαι καλυμμένος.
κάτω από το καντράν
βασίζεται στην κίνηση ήτα 2824, και Tudor έχει αφαιρεθεί το χαρακτηριστικό ημερομηνία και έδωσε κάποιες βελτιώσεις. Αυτή η κίνηση θα δώσει μια μεγάλη διάρκεια ζωής και ροκ-στερεά αξιοπιστία. το γυαλισμένο και σατινέ ανοξείδωτο υπόθεση περιέχει ένα αυτο-εκκαθάρισης μηχανική κίνηση, Tudor διαμετρήματος 2824, τροφοδοτεί τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα και έχει απόθεμα ενέργειας 38 ωρών. οι κοινές φθηνά πλαστά ρολόγια
μετά την καταγραφή χιλιάδες βήματα μπορώ να πω ότι πραγματικά απόλαυσα τη συνολική ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία του Tudor κληρονομιά μαύρο κόλπο μαύρο. η Tudor κληρονομιά μαύρο κόλπο μαύρο διατίθεται στην τιμή των $ 3.425 για ένα βραχιόλι χάλυβα και $ 3100 σε μαύρο δέρμα. χορηγείται, μου αρέσει φορώντας μεγάλα ρολόγια σπορ ρεπλίκα και το 41 χιλιοστά υπόθεση χωράει άνετα στον καρπό μου. Επιπλέον, έλαβε κάποιες σοβαρές έρευνες και κοιτάζει επίμονα από φθόνο από το σύζυγό μου, συνειδητοποιώντας ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η ιδανική κοινόχρηστο ρολόι για εμάς.
αφήνοντας μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση, η Tudor κληρονομιά μαύρο κόλπο μαύρο έφτασε σχεδόν σε μια προσωπική θωρακισμένο αυτοκίνητο.