Το πρώτο ψεύτικο Rolex Sea-Dweller: διπλό κόκκινο Sea-Dweller 1665

rolex ρολόγια αντίγραφο

Σύμφωνα με την βαθιά ματιά μας στην οικογένεια ρολογιών ρεπλίκα GMT-Master, στρέφουμε τώρα την προσοχή μας στη συλλογή Rolex Sea-Dweller. Από το πρώτο Sea-Dweller μέχρι το ολοκαίνουργιο μοντέλο που αποκαλύφθηκε στο Baselworld φέτος, ας μοιραστούμε την ιστορία του ρολογιού του Rolex ρολόγια αντίγραφο extreme scooter. Αρχικά, θα μιλήσουμε για το πλαστό μοντέλο Rolex Sea-Dweller «Double Red Sea-Dweller».
Η Compagnie Maritime d’Expertises, γνωστή και ως Comex, είναι μια γαλλική εταιρεία που εμπλέκεται σε επιχειρήσεις βαθιάς κατάδυσης. Ιδρύθηκε το 1961, οι Comex και Rolex εγκατέστησαν μια σχέση νωρίς. Η Comex χρειαζόταν ρολόγια που θα μπορούσαν να αντέξουν σε πολύ βαθιές αποστολές κατάδυσης, έτσι υποχρέωσε ο Rolex. Αυτό το ρολόι vintage από το Rolex είναι ένα ιστορικά σημαντικό ρολόι και ένα σκαλοπάτι για μελλοντικούς θαλάσσιους κατοίκους.
Το αντίγραφο Rolex τροποποίησε το υποβρύχιο και το έθεσε σε λειτουργία με μια βαλβίδα διαφυγής του ηλίου (HEV). Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμός βαλβίδας αποφυγής του Ηλίου επέτρεψε στο ρολόι να εκτοξεύσει το ηλιακό και άλλα αέρια καθώς το ρολόι ταξίδεψε σε πιο ακραία βάθη. Επομένως, αυτό εμπόδισε την καταστροφή πίεσης στο ρολόι, οπότε το Rolex replica τώρα θα μπορούσε να παράγει ωραία ρολόγια κατάδυσης.
Η απόδοση αυτών των Comex-τροποποιημένων ρολογιών Submariner έκανε τόσο καλά, έθεσε το σχέδιο για ένα νέο μοντέλο Rolex. Το νέο ρεκόρ Rolex Sea-Dweller γεννήθηκε το 1967. Το επίσημο όνομα του εναρκτήριου μοντέλου ήταν ο Sea-Dweller Submariner 2000. Ωστόσο, αναφέρεται πιο συχνά ως Double Red Sea-Dweller ή DRSD για συντομία.
Ο πρώτος Sea-Dweller από το 1967 ήταν το άλλο μοντέλο. Σε σύγκριση με το υποβρύχιο, είχε μια πιο χοντρή θήκη μεταξύ άλλων, τη βαλβίδα απόσπασης ηλίου, ένα θολωτό κρύσταλλο που προστατεύει το πρόσωπο του ρολογιού, χαρακτικά στην καρότσα και κανένας φακός Cyclops πέρα από το παράθυρο ημερομηνίας. Ωστόσο, ένας από τους πιο διακριτικούς παράγοντες και ο λόγος για το ψευδώνυμο του ρολογιού είναι οι δύο γραμμές του κόκκινου κειμένου στον μαύρο επιλογέα. Με κόκκινο χρώμα διαβάζουμε το «SEA-DWELLER» ακολουθούμενο από το «SUBMARINER 2000», το οποίο δείχνει σαφώς ότι πρόκειται για μια εκρηκτική έκδοση του Sub. Αντί για τα βάθη 660 ποδιών (200 μέτρα) του προηγούμενου υποθαλάσσιου, ο Sea-Dweller κατείχε ένα σε ύψος 2.000 ποδιών (610 μέτρα). Αυτό ήταν ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα για την εποχή μάλιστα.
Χωρίς απογοήτευση, το Double Red Sea-Dweller είναι ένα πολυαναμενόμενο vintage Rolex μοντέλο. Το Rolex παρήγαγε το DRSD από το 1967 μέχρι το 1977. Οι τέσσερις κύριες εκδόσεις του Double Red Sea-5 κατηγοριοποιούνται από τους συλλέκτες ως Mark I, Mark II, Mark III και Mark IV.
Το Double Red Sea-Dweller είναι ένα σκληρό και εκλεπτυσμένο vintage ρεπλίκα Rolex μοντέλο για να βρείτε λόγω της σπανιότητας και της δημοτικότητάς του. Είναι σίγουρα ένα ρολόι για το πολεμιστή από τους τυχερούς του Rolex. Η αξία της DRSD αυξήθηκε σταθερά στη δευτερογενή αγορά κατά την τελευταία δεκαετία, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις επιβράδυνσης. Παρακολουθήστε την επόμενη δόση της εμπεριστατωμένης ματιά στην ιστορία του Sea-Dweller, όπου βγάζουμε το μοντέλο που αντικατέστησε το DRSD: το Sea-Dweller «Great White».