Που έχουν ήδη προετοιμάσει ένα Rolex για την Ημέρα του Πατέρα

rf

Το Rolex Daytona είναι ίσως το πιο διάσημο χρονογράφο του κόσμου, σχεδιασμένο για αντοχή και ταχύτητα. Ο χρυσός και ο χάλυβας Rolex συνδυάζονται με μια θήκη στρειδιών δύο χρωμάτων 40m και ταιριάζουν βραχιόλι στρειδιών για μια ευχάριστη εμφάνιση. Συμπληρώθηκε με μια συμπαγή χρυσή στεφάνη και ένα μαύρο dial με λεπτομέρειες χρυσού, το Rolex Daytona είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό ρολόγια πολυτελείας αθλητισμού.
Το πιο κλασικό σχεδιασμό μεταξύ όλων των ρολογιών Rolex, η ημερομηνία ήταν ένας ακρογωνιαίος λίθος που προσφέρει στη συλλογή του Rolex από την ίδρυσή του το 1945. Η ημερομηνία δύο τόνων με κίτρινο χρυσό και χάλυβα 36mm Oyster Case και Jubilee Βραχιόλι διατηρεί παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού, όπως το φλοιό χρυσό Bezel, champagne dial, και δείκτες ωρών στυλ Baton. Στο 3’Clock είναι το φημισμένο παράθυρο ημερομηνίας που μεγεθύνεται από τον φακό Cyclops τοποθετημένο στην επιφάνεια του κρυστάλλου. Ενώ δεν σχεδιάστηκε για ένα συγκεκριμένο άθλημα ή δραστηριότητα, η DateJust σήμαινε να φορεθεί όλη την ημέρα, κάθε μέρα και δεν έχει κοιτάξει κάποτε έξω από το ύφος, δεδομένου ότι πρώτα εισήγαγε όλες αυτές τις δεκαετίες πριν από τις δεκαετίες.

rolex watches
rolex watches

Η ημερομηνία ημέρας Rolex ή κάθεται στο Pinnacle του Rolex Prestige και της αριστείας. Μόνο ποτέ κατασκευασμένο σε στερεό χρυσό ή πλατίνα, φορώντας έναν πρόεδρο Rolex ισχυρίζεται ότι η εκτίμησή του για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Η σταθερή κίτρινη ημερομηνία χρυσού είναι απλά τέλεια με την θήκη Oyster 36mm και το βραχιόλι του Bracelet Bracelet. Εκτός αυτού, τα μοντέλα Vintage μπορούν να βρεθούν με «Pie-Pan», προσθέτοντας ρετρό γοητεία στον εικονικό πρόεδρο ρολόι, το οποίο διαθέτει τα ανοίγματα ημέρας και ημερομηνιών.
Ένα πολύ διακριτικό ρολόγια αντίγραφο Rolex, ο ουρανός-κατοίκος είναι το πιο περίπλοκο μοντέλο που βρίσκεται σήμερα στη σύνθεση της μάρκας. Δεδομένου ότι το ιδανικό ρολόι πολυτελείας για τον διεθνή ταξιδιώτη, ο κάτοικος του ουρανού δεν είναι μόνο ένας από τους πιο περίπλοκες του Rolex με διπλές ζώνες και ετήσιο ημερολόγιο, αλλά είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα σε 42mm. Στολή με μια δεξαμενή εντολών δακτυλίου φλάουτο και τη διαμορφωμένη από το στερεό χρυσό 18Κ ή δύο τόνο χάλυβα και χρυσό (τόσο κίτρινο όσο και λευκό), ο ουρανός-κάτοικος παρουσιάζεται είτε σε ένα βραχιόλι στρειδιών είτε σε δερμάτινο λουρί, καθιστώντας αυτό το πολυτελές ταξιδιωτικό ρολόι Αληθινή ξεχωριστή.
Μερικοί άνθρωποι δεν είχαν ποτέ σκοπό να περιορίζονται στα τέσσερα τείχη ενός κτιρίου γραφείων. Ο καλλιτέχνης είναι ο πατέρας που θα προτιμούσε να γράφει το επόμενο μπαλάντι της Arena Rocks ή να ζωγραφίσει ένα αριστούργημα από το να γεμίσει τα υπολογιστικά φύλλα. Είτε ο μπαμπάς σας είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης ή λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα, αυτά τα ρολόγια είναι το τέλειο αφιέρωμα στον δημιουργικό τρόπο ζωής του.
Ίσως το ρολόι να ενσωματώνει το πρωτοποριακό και διαχρονικό πνεύμα του πλαστά ρολόγια rolex καλύτερα από το εικονικό υποβρύχιο. Η περιστρεφόμενη στεφάνη του επιτρέπει οποιαδήποτε κίνηση του αεράκι χρονισμού και το αδιάβροχο περίβλημα και την κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα καθιστούν σχεδόν άφθαρτη. Καμία παρακολούθηση στον κατάλογο Rolex καθιστά τον μπαμπά σας να περπατήσει από την αίθουσα συνεδριάσεων στην παραλία σαν ένα υποβρύχιο Rolex.