Τελευταία νέα των Rolex Replicas του Paul Newman

Είναι γνωστό για τον κόσμο που γνωρίζει τον Paul Newman. Στην πραγματικότητα, είναι κάποιος θρύλος. Το αντίγραφο Rolex Paul Newman Daytona είναι αναμφισβήτητα το πιο πολυπόθητο vintage Rolex αντίγραφα όλων των εποχών. Αυτό είναι το ψεύτικο ρολόι που είναι υπεύθυνο για το ξεκίνημα της συλλογής παλαιών ρολογιών όπως το γνωρίζουμε σήμερα. Αλλά αυτό δεν ήταν πάντα η περίπτωση.ρολόγια αντίγραφο
Όταν το ψεύτικο Rolex έκανε το Daytona Exotic White Dial στα μέσα της δεκαετίας του ’60, ξεκίνησε αρχικά. Αλλά, όταν ο Νιούμαν πρώτος αγωνίστηκε με το εξωτικό λευκό dial στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ο κόσμος σημείωσε το μοντέλο που αγνοήθηκε κάποτε.
Ακόμη και πριν φορούσε το δημοφιλές εξωτικό λευκό άγγιγμα, ο Newman ήταν ένας άνθρωπος με ένα ρολόγια αντίγραφο. Με τα χρόνια, συγκέντρωσε τουλάχιστον πέντε διαφορετικά μοντέλα Daytona στη συλλογή του. Το πρώτο ήταν ένα μοντέλο με μαύρο κιβώτιο και ασημένια sub-dial, το οποίο ήταν δώρο από τη σύζυγό του, Joanne Woodward. Τα επόμενα τρία μοντέλα της Daytona δεν ήρθαν στη συλλογή του παρά μόνο μερικά χρόνια αργότερα – ένας λευκός δακτύλιος από ανοξείδωτο χάλυβα Daytona με κίνηση Zenith, ένα μαύρο δαχτυλίδι από ανοξείδωτο χάλυβα Daytona με ένα ψεύτικο κίνημα Zenith και ένα λευκό χρυσό Daytona με μαύρο επιλογέα.
Η αναγνώριση του Νιούμαν ως ηθοποιού και οδηγού του αγωνιστικού αυτοκινήτου τον έκανε τον τέλειο αγώνα για ένα αντίγραφο Rolex. Για πρώτη φορά έκανε ένα όνομα για τον εαυτό του μέσα από το έργο του στο Broadway, την τηλεόραση και την ταινία. Στη συνέχεια, έφτασε σε μια καμπή στην καριέρα του το 1969 ενώ δούλευε στην κινηματογραφική ταινία Winning. Απαιτείται να λάβει επαγγελματικό μαθήματα οδήγησης για αγωνιστικά αυτοκίνητα για να προετοιμαστεί για το ρόλο του και ανακάλυψε ένα νέο πάθος για τα αυτοκίνητα. Μέχρι το 1972, ο Newman πέτυχε την πρώτη νίκη του αγώνα και το 1977 έγινε επαγγελματίας οδηγός.ρολόγια αντίγραφο
Η επόμενη διάσημη νίκη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν έρχεται για σχεδόν είκοσι χρόνια. Το 1995, στην ηλικία των 70 ετών, ο Newman υπηρέτησε ως μέλος της νικηφόρας ομάδας στο Rolex 24, καθιστώντας τον τον παλαιότερο οδηγό για να κερδίσει τον αγώνα 24 ωρών, με Daytona στον καρπό του, φυσικά.
Σήμερα, ανακαλύπτουμε ακόμα τον Daytonas από τη συλλογή του Newman. Τον Ιούνιο του 2017, ο Forbes ανέφερε ότι έχει βρεθεί ένας άλλος ένας από τους πολύτιμους ρολόι του εικονικού ηθοποιού και του αγωνιστικού αυτοκινήτου – ένα καταπληκτικό μοντέλο ρεπλίκα με μια προσωπική επιγραφή στην ανάγνωση του «Case Drivefully, Me». Το ρολόι θα ανεβεί προς πώληση τον Οκτώβριο στο Phillips που εγκαινιάζει τη δημοπρασία της Νέας Υόρκης.
Το όνομα του Νιούμαν θα συνεχίσει να ζει στην ιστορία της ωρολογοποιίας για τους δεσμούς του με τη μάρκα Rolex. Ωστόσο, δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τη διάδοση της Daytona. Είναι η ενσάρκωση του Daytona-διαχρονικό, ανθεκτικό και ανθεκτικό.