κορυφή Πώληση ρεπλίκα Tudor Black Bay πενήντα οκτώ

Είναι γνωστό σε όλους ότι vintage ακριβή ρεπλίκα ρολόγια έχουν μια στιγμή στο χώρο συλλογής ρολογιών με καλές τιμές σε δημοπρασίες και αυξανόμενες τιμές στη δευτερογενή αγορά. Ως εκ τούτου, παρόλο που κάποιος αγαπά την εμφάνιση ενός ρολόι vintage εργαλείων, οι τρέχουσες τιμές είναι περιορισμένες για πολλούς. Ευτυχώς, η Tudor, η αδελφική εταιρεία του ρολόγια αντίγραφοRolex, έχει εισέλθει για να μας δώσει ένα εντυπωσιακό ρολόι κατάδυσης εμπνευσμένο από vintage, κατασκευασμένο σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Το νέο ψεύτικο Tudor Black Bay Fifty-Eight αποτελείται από μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία δεν είναι μόνο μικρότερη σε μέγεθος με διάμετρο 39mm αλλά και πιο λεπτή σε πάχος μόλις 11,9mm. Αυτές οι νέες αναλογίες που ταιριάζουν στο χέρι ταιριάζουν με το στυλ ρετρό, καθώς τα vintage ρολόγια είναι συνήθως πολύ μικρότερα από τα σημερινά μοντέρνα αντίστοιχα. Είτε πρόκειται για άνδρες που προτιμούν πιο συγκρατημένα μεγέθη είτε για γυναίκες που θέλουν ένα δροσερό ρολόι κατάδυσης, αυτό το νέο μέγεθος είναι σωστό σε τόσα πολλά επίπεδα.
Τονίζοντας το vintage όνειρο του Black Bay Fifty-Eight είναι ο μαύρος θόλος που φέρει χρυσό περίκλειστο στους φωτεινούς δείκτες ώρας, χρυσά κεντρικά χέρια, χρυσό εξωτερικό λεπτό κομμάτι και χρυσό κείμενο. Εκτός αυτού, υπάρχει και η χρυσή λεπτομέρεια στο μαύρο μονοκατευθυντικό περιστρεφόμενο κάλυμμα κατάδυσης όπως το τυπικό Submariner. Χαρακτηριστικό των ρολογιών Black Bay, το νέο Tudor Fifty-Eight περιλαμβάνει επίσης τα χέρια στυλ νιφάδα χιονιού από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και μια υπερμεγέθη κορώνα. Η προστασία του προσώπου του ρολογιού είναι θολωτός κρύσταλλος ζαφείρι.
Το Tudor Replica παρέχει σήμερα το νέο Black Bay Fifty-Eight με τρεις διαφορετικές επιλογές ιμάντα. Υπάρχει το νυφικό χτενισμένο ατσάλινο βραχιόλι, ο καφέ δερμάτινος ιμάντας που είναι εξοπλισμένος με ένα πτυσσόμενο κούμπωμα και ένα μαύρο λουράκι από ύφασμα με μια χρυσή λωρίδα που τρέχει από το κέντρο.ρολόγια αντίγραφο
Ένα άλλο μεγάλο δείγμα του νέου ρολογιού βουρτσών Tudor Black Bay Fifty-Eight είναι η νέα κίνηση κατασκευής που εκτελεί. Το Tudor Caliber MT5402 είναι μια ολοκαίνουρια αυτόματη αυτόματη κίνηση που κατασκευάστηκε ειδικά για ρολόγια μεσαίου μεγέθους Tudor. Προσθέτει τους άλλους εσωτερικούς διαμετρητές του Tudor – ο πρώτος από τους οποίους εισήχθη το 2015 για τον Pelagos.
Το νέο MT5402 είναι μια μη τακτοποιημένη κίνηση με έναν ανοιχτό ρότορα και μεταβλητή ισορροπία αδρανείας. Παρέχει ένα πολύ αξιοσέβαστο αποθεματικό ισχύος 70 ωρών και βεβαίως είναι πιστοποιημένο με COSC. Το Black Bay Fifty-Eight είναι ανθεκτικό στο νερό στα 200 μέτρα (660 πόδια).
Ο Tudor ρολόγια αντίγραφο ρολόγια αντίγραφοαποκάλυψε σίγουρα ένα μεγάλο αριθμό ρολογιών ρεπλίκα και το Black Bay Fifty-Eight δεν αποτελεί εξαίρεση. Ιδανικό για όσους εκτιμούν ένα ρολόι που έχει μια εμφάνιση vintage, μικρότερο μέγεθος και ένα πιο προσιτό σημείο τιμής, το αντίγραφο Tudor Black Bay Fifty-Eight θα έχει απολύτως πολλούς οπαδούς να φωνάζουν για να πάρουν ένα στον καρπό.