Δημοφιλές αντίγραφο Tudor 1926 με μοναδικά χαρακτηριστικά

rf

Η μάρκα Tudor της ρεπλίκα κυκλοφόρησε μια σειρά από καλά παραληφθείσες προσθήκες στη σειρά Black Bay, που αποτελείται από ενημερώσεις τόσο για τις γραμμές Fifty-Eight όσο και για την S & G, καθώς και για το ντεμπούτο τους στο πρώτο ρολόι GMT.
Αλλά μακριά από τα ισχυρά μοντέλα που μοιάζουν με εργαλείο και έχουν κάνει το ψεύτικο Tudor αγαπημένο μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων του κόσμου, το 2018 τους έχει επίσης δει να εισαγάγουν μια νέα σειρά από απλά υπέροχα ρολόγια φόρεμα που απευθύνονται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, τιμή.dr
Το σημαντικό θέμα του Tudor φέτος τους έχει δει να κοιτάζουν στο παρελθόν για να ανακτήσουν κάποια από την ουσία της εντυπωσιακά πλούσιας κληρονομιάς τους, και αυτή η νέα οικογένεια έχει περισσότερες από μερικές παλιές σχολικές πινελιές.
Πουθενά αυτό δεν είναι πιο εμφανές από το τέλος της επιλογής των επιλογών. Μεταξύ του μεγάλου αριθμού τεμαχίων που κυκλοφόρησαν στη σειρά, 36 στην τελευταία καταμέτρηση, το εμπορικό σήμα προσφέρει μια επιλογή μαύρων, οπάλινων ή ασημί προσώπων, είτε στιλβωμένα είτε με ένα μηχανικό σφράγισμα «βάφλα» μοτίβο που τραβήχτηκε κατευθείαν από τις πρώτες μέρες τους.
Η σειρά έρχεται με αραβικούς αριθμούς και την επιλογή των δεικτών σχήματος βέλους ή των διαμαντιών τόνων στους περίεργους αριθμούς. Όλα τα ρολόγια ρεπλίκα της σειράς έχουν εκπληκτική ισορροπία και παραμένουν εξαιρετικά ευανάγνωστα λόγω των έντονα αντίθετων στοιχείων, ιδιαίτερα των opaline, με τα μπλε χέρια τους και τους δείκτες ώρας. Ακόμα και το παράθυρο ημερομηνίας στις τρεις δεν ξεθωριάζει τη συμμετρία, χάρη στην έλλειψη του Cyclops στον κρύσταλλο ζαφείρι. we
Όταν το ρολόγια αντίγραφο Tudor σχηματίστηκε για πρώτη φορά, κατασκευάστηκε για να είναι το πιο χρηστικό, χαμηλότερο κόστος εναλλακτική λύση στην ακραία πολυτέλεια της μητρικής του εταιρείας. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο και ο λόγος για τον οποίο ο ψεύτικος Tudor ήταν σε θέση να μειώσει τις τιμές τους ήταν η χρήση τους από τρίτα μέρη, ειδικά από τον κατασκευαστή ελβετικών ετικετών ETA.
Με ένα τόσο ολοκληρωμένο σύνολο στυλ για να διαλέξετε, υπάρχει ένα αντίγραφο Tudor 1926 που θα προσελκύει τα περισσότερα γούστα. Το 28 χιλιοστά δίχρωμο ασημένιο τεμάχιο επιλογής με δείκτες διαμαντιών είναι αρκετά περίπλοκο για κάθε εταιρεία, ενώ στο άλλο άκρο του φάσματος, το παράδειγμα 39 χιλιοστών, όλου του χάλυβα, μαύρης κλήσης έχει το βλέμμα ενός ρολογιού που θα μπορούσε να πάρει κάποια σοβαρή τιμωρία, και φέρνει περισσότερο από μια παρελθόν ομοιότητα με τον τελευταίο Explorer, αλλά σε ένα κλάσμα του κόστους.
Η δημοφιλής μάρκα Tudor έχει εξελιχθεί από δύναμη σε δύναμη πρόσφατα, με όλο και περισσότερους συλλέκτες να ανακαλύπτουν τόσο την τρέχουσα σειρά της, όσο και τα εξαιρετικά συλλεκτικά μοντέλα στην vintage αγορά.