Σύντομη εισαγωγή του αντιγράφου A. Lange και Sohne Watch

Το ρολόι A. Lange και Sohne ιδρύθηκε από τον Adolf Lange το 1845 και είναι ένας από τους πρώτους ωρολογοποιούς που ίδρυσαν κατάστημα στη σημερινή πόλη Glashutte της Γερμανίας. Πριν από την ίδρυση του ομώνυμου εμπορικού σήματος, ο Lange εργάστηκε ως μαθητευόμενος από τον έμπειρο ωρολογοποιό J.C. Friedrich Gutkaes. Κατασκεύαζαν κυρίως ρολόγια με προμήθεια για πελάτες ελίτ. Ήταν εδώ ότι το ρεπλίκα Lange όχι μόνο εξευγενισμένα τις τεχνικές ωρολογοποιίας, αλλά και ανέπτυξε μια λεπτομέρεια προσανατολισμένη και πελατοκεντρική εργασιακή ηθική.
Ο Lange αποφοίτησε από τη μαθητεία του με τιμητικές διακρίσεις το 1835. Αποφάσισε να συνεχίσει την εκπαίδευσή του με έναν καλά σεβαστό κατασκευαστή χρονομέτρων αφού συνέχισε να εργάζεται κάτω από τους Gutkaes για μερικά χρόνια. Σύντομα επέστρεψε στο Glashutte για να δημιουργήσει το δικό του εργαστήριο.ρολόγια αντίγραφο 41787_1_1
Στα πρώτα χρόνια της επιχείρησης, ο Lange άρχισε να καινοτομεί αμέσως. Το 1846 ανέπτυξε το τρισδιάστατο πιάτο, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στις κινήσεις της μάρκας σήμερα. Το 1848, ο Lange παρουσιάστηκε με μια μοναδική ευκαιρία. Του δόθηκε το γραφείο του Δήμαρχου Glashutte και δέχτηκε. Κατά τη διάρκεια της θητείας του σχεδόν δύο δεκαετίες, μεταμόρφωσε τη μέτρια πόλη στο ακμάζον βιομηχανικό κέντρο για την ωρολογοποιία που γνωρίζουμε σήμερα.
Οι αρχές της δεκαετίας του ’00 σηματοδότησαν την αρχή μιας σκληρής περιόδου για το ψεύτικο A. Lange και Sohne ρολόγια αντίγραφο και τον κόσμο. Οι πολιτικές αναταραχές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η οικονομική ύφεση που ακολούθησε και η συνεχιζόμενη σύγκρουση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου θα επηρέαζαν σε μεγάλο βαθμό την πόλη Glashutte και την παραγωγή ρεπλίκα ρολογιών εκεί.
Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι A. Lange και Sohne παρήγαγαν υπερμεγέθη ρεπλίκα ρολόγια για τη γερμανική Πολεμική Αεροπορία. Ωστόσο, σύντομα μετά τον πόλεμο, η εταιρεία αντιμετώπισε σοβαρές επιπτώσεις. Τους τελευταίους μήνες του πολέμου, τα εργαστήρια τους πιάστηκαν σε μια επιδρομή βομβιστικών επιθέσεων και καταστράφηκαν εντελώς. Μέχρι το 1948, η οικογένεια Lange απαλλοτριώθηκε και η σοβιετική κυβέρνηση εθνικοποίησε την εναπομείνασα περιουσία της εταιρείας.ρολόγια αντίγραφο
Οι πιο σημαντικές από τις νέες προσφορές τους ήταν το Lange 1, το οποίο ενσωμάτωσε ένα ολοκαίνουργιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η ανατολή της ημέρας αντλεί έμπνευση από ένα από τα αριστουργήματα του Adolf Lange, ένα ρολόι σχεδιασμένο για την Όπερα Semper στη Δρέσδη το 1830. Αυτό το βασικό χαρακτηριστικό ημερομηνίας συνεχίζεται να χρησιμοποιείται στα περισσότερα ρολόγια του A. Lange και της Sohne σήμερα.
Μετά από μια δεκαετία εργασιών αποκατάστασης, το εργαστήριο των αντιγράφων A. Lange και Sohne άνοιξε και πάλι στα ερείπια του κατεστραμμένου κτιρίου το 1945. Στα χρόνια μετά την επανέκθεση του, η μάρκα συνέχισε να δημιουργεί πάνω από 40 νέες κινήσεις, συγκεντρώνοντας πάνω από 150 διεθνή ωριαία βραβεία.