Δημοφιλές αυτόματο ρεπλίκα Longines Lindbergh 47MM

Ξέρετε ότι τα ρολόγια Speedmaster και Hour Angle διακρίνονται πλήρως στο στυλ και την εποχή, είναι δύο σχέδια που έχουν αυθεντικές αστείες ιστορίες και ένα θεμέλιο στην καθαρή χρησιμότητα, καθώς και ένα βλέμμα που νομίζω ότι είναι πολύ κολακευτικό στον καρπό σήμερα.
Το αντίγραφο Longines Linbergh πρόκειται να είναι λίγο πιο εξειδικευμένο δεδομένου του μεγαλύτερου μεγέθους του σε μέγεθος 47,5 χιλιοστών – αν και ενθαρρύνω όποιον θέλει αυτό το σχέδιο για να του δώσει μια ευκαιρία. Σημειώστε ότι η Longines παράγει ορισμένες εκδόσεις αυτού του βασικού ρολόγια αντίγραφο, οπότε αν δεν προτιμάτε αυτή τη μοναδική έκδοση, σας ενθαρρύνω να δείτε τα άλλα μοντέλα που έχουν στην ιστοσελίδα τους. Εκτός αυτού, αν υποθέσουμε ότι οι Longines θα ασχοληθούν περισσότερο με τα ρολόγια Lindbergh, νομίζω ότι θα αρχίσετε να βλέπετε πολύ περισσότερα από αυτά εκεί έξω.
Το 1927 ο Charles Lindbergh πέταξε σόλο από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, χωρίς ύπνο. Τον χρειάστηκαν περίπου 33 ώρες και μισή για να κάνουν το ταξίδι και του απέκτησε διεθνή φήμη. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να γνωρίζουν το όνομά του σήμερα. Μετά την πτήση φαντάστηκε μια νέα περιπλοκή ρολογιών που έγινε το σύστημα Angle Hour.
Η κίνηση L699 λέγεται ότι είναι πολύ σταθερή από την άποψη της χρονικής στιγμής και έχει λειτουργική συχνότητα 4Hz (28.800 bph) μαζί με 46 ώρες αποθεματικού ισχύος. Δεν ήμουν σε θέση να αποφασίσω εύκολα τι ενημερώνεται στο 699.2 πάνω από το αρχικό 699, αλλά είναι κοινό για την ETA να απελευθερώνει ενημερώσεις σε κινήσεις που αφορούν στην αντοχή και τη σταθερότητα.
Πιο σημαντικό από τις προδιαγραφές είναι η υπέροχη παρουσίαση του κινήματος στην περίπτωση. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που απογοητεύεται να δει μια μικρή κίνηση σε μια κατά τα άλλα μεγάλη υπόθεση, ετοιμαστείτε να είστε θετικά ευχαριστημένοι από την οπίσθια όψη εδώ.
Το μέγεθος του αυτόματου ρότορα είναι αρκετό για να εντυπωσιάσει, αλλά το συνολικό επίπεδο φινιρίσματος, το πλούσιο επίπεδο στίλβωσης των περγαμόντων και η συνολική εμφάνιση και αίσθηση της κίνησης και της περίπτωσης είναι τέλεια. Longines κάνει το καλύτερό της για να κάνει το ρολόι ρεπλίκα να αισθάνεται ιστορικό και αδιάφορο.
Με πλάτος 47,5 mm, το αντίγραφο Longines θέλησε να κάνει αυτά τα σύγχρονα ρολόγια Lindbergh με το ίδιο μέγεθος με τις αρχικές εκδόσεις από το 1927. Ενώ δεν αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν ρολόγια μεγαλύτερα από το μέγεθος του καρπού τους τις περισσότερες φορές, μπορεί κανείς να κάνει μια περιστασιακή εξαίρεση για vintage-style aviator ρολόγια, δεδομένου ότι μπορούν να φαίνονται τόσο υπέροχα με αυτόν τον τρόπο.