Πώς τα πολυτελή σήματα ρολογιών συνεργάζονται με τους πρεσβευτές τους

Πηγαίνουν τις μέρες που οι πρεσβευτές ρολογιών πολυτελείας φάνηκαν να μην έχουν τίποτα να κάνουν αλλά να φορούν blvg-076945_02δωρεάν ρολόγια, να χαμογελούν για την κάμερα και να συλλέγουν τους μισθούς. Σε σπάνιες περιπτώσεις, πρέπει να σχολιάζουν τα σήματα, μερικές φορές χωρίς καν να μπορέσουν να προφέρουν το όνομα του ωρολογοποιού.
Ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός μαρκών εμπλέκει τους πρεσβευτές τους σε γεγονότα γύρω από την πολιτιστική κληρονομιά του ρολογιού τους, δίνοντας μεγαλύτερη γνησιότητα στις εγκρίσεις των διασημοτήτων. Φυσικά, το Rolex κάνει πάντα αυτό ως «testimonees» σε ποιον επιλέγει τις εξαιρετικές ικανότητές τους, ειδικά για τον αθλητισμό ή το ενδιαφέρον για μάρκες. Σκεφτείτε τον Roger Federer, του οποίου το πάθος για ρολόγια ρεπλίκα Rolex φαίνεται τόσο γνήσιο όσο η επιθυμία του να είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο.
Λίγες έχουν περάσει όσο ο Richard Mille, ο πρωτοποριακός ωρολογοποιός. Δεν εργάζονται μόνο με διασημότητες για να βγάλουν λεφτά. Στην πραγματικότητα, ο πρεσβευτής του, Rafael Nadal, στην πραγματικότητα βοηθάει στο σχεδιασμό ρολογιών. Στην πραγματικότητα, ο Nadal φορούσε το σούπερ ελαφρύ τουρκικό RM tourbillon κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.
Η τρέχουσα τάση φαίνεται να ξεκινά με τους πρεσβευτές μάρκας που επισκέπτονται τους ωρολογοποιούς. Σκεφτείτε τον Γιώργο Clooney που φωτίζει το εργοστάσιο της Omega και μάλιστα κάνοντας μια λευκή φόρμα εργαστηρίου να φαίνεται κομψή. Σε ένα ξεχωριστό ταξίδι που συνοδεύει ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ωμέγα, και ο Nick Hayek, διευθύνων σύμβουλος του Swatch Group, ο κ. Γιώργος ανακάλυψε πέντε επίπεδα χώρου για όλο το συγκρότημα ρολογιών, εκπαίδευση και ποιοτικό έλεγχο.
Ο Benedict Cumberbatch έκανε μια καλύτερη δουλειά πρόσφατα. Ο Βρετανός ηθοποιός, γνωστός για την απεικόνιση του Sherlock Holmes, έχει αναδείξει ένα ιδιωτικό μάστερ στην κατασκευή ρολογιών με τον Jaeger-LeCoultre. Το αστέρι παρατήρησε ότι ο Richard phips-carter αφαιρεί την υπόθεση JLC 925 για να πάρει το ρολόι του ρολογιού. Το Phipps carter είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της ρολόγια αντίγραφο jaeger-lecoultre. Στη συνέχεια, έδωσε οδηγίες στο cumberbatch να επανασυναρμολογήσει τα τμήματα κίνησης του ρολογιού χρησιμοποιώντας παραδοσιακά εργαλεία ωρολογοποιίας.
Ως τελειομανής και μαέστρος, ο ηθοποιός έχει κάνει ακόμη μερικά μέρη αυτής της απαιτητικής διαδικασίας για τον εαυτό του, σύμφωνα με τον κόσμο Tempus. Πριν από αυτό, ο David Beckham συμμετείχε πρόσφατα σε έναν αγώνα ελεύθερης κατάδυσης με τον Tudor και ολοκλήρωσε τον αγώνα με aplomb. Ο μπλε Tudor Pelagos έγινε πρόσφατα το θέμα ενός Tudor AD για ελεύθερη κατάδυση με τον David Beckham.