Δαπάνες μακράς διάρκειας με το υποσύστημα Rolex ρεπλίκα

PW

Δεν είναι εύκολη η απόφαση να περάσετε τη χρεωστική κάρτα σε αυτήν την αγορά. Ήμουν περισσότερο από συνειδητοποίηση της ατελείωτης λίστας των τέλειων επιλογών εντός αυτής της κατηγορίας τιμών όταν κάποιος συνεχώς περιβάλλεται από ρολόγια αντίγραφο. Υπήρξαν μερικοί πολύ μεγάλοι πειρασμοί στην πορεία, αλλά ένα ψεύτικο Rolex ήταν κάτι για το οποίο εργαζόμουν για λίγο, και ο χρόνος ήταν σωστός πριν από ένα χρόνο.
Η πρακτικότητα είναι όπως πάντα το κριτήριο μου νούμερο ένα όταν παραγγέλλω ένα ρολόι, έτσι για μένα, ένας Submariner αισθάνθηκε σαν τη σωστή επιλογή. Έγραφε όλα τα συνηθισμένα κουτιά όσον αφορά τη λειτουργικότητα – αλλά υπήρξε μια συγκεκριμένη αναφορά με την οποία είχα φλερτάρει πολύ. Όσο αγαπώ τον παραδοσιακό μαύρο σκελετό Submariner, όταν βάζομαι δίπλα-δίπλα στο πράσινο, αισθάνθηκα λίγο ασφαλής για την αρετή μου. Το πράσινο Sub, από την άλλη πλευρά, είναι ένα από τα πιο «τολμηρά» σχέδια που κυκλοφόρησε η Rolex στην τρέχουσα συλλογή τους.
Ο πράσινος επιλογέας είναι απλά εκπληκτικός και τόσο δυναμικός – μεταβαλλόμενος από ένα λαμπερό πράσινο ηλιοβασίλεμα, σε ένα βαθύ σκοτάδι που στηρίζεται στον φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος επιλογέας, ο οποίος αισθάνεται σχεδόν εποχιακά – φωτεινό πράσινο το καλοκαίρι όταν ο ήλιος ανατέλλει και ένα σκοτεινό, πλούσιο, πράσινο σε αυτά τα νεκρά χειμωνιάτικα πρωινά.

er51
Αλλά όταν την τοποθετήσετε πραγματικά, συνειδητοποιείτε ότι όλα σχετικά με το υποσύστημα Replica Submariner έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ικανοποίηση από άγγιγμα. Από τη στιγμή που πιέζετε το κούμπωμα σε εκείνο το τέλεια προσαρμοσμένο βραχιόλι στρείδι σε εκείνη την πρώτη στροφή της στεφάνης – το να τοποθετήσετε αυτό το ρολόι είναι ένα πραγματικά ευχάριστο μέρος της πρωινής ρουτίνας μου.
Είναι ένας υποβρύχιος με μια πράσινη συστροφή. Ο εκπληκτικός επιλογέας συμπληρώνεται από το aqua-blue world, το οποίο είναι μια απόλαυση που έρχεται ηλιοβασίλεμα. Είναι απλώς ένα άλλο απρόσμενο στοιχείο και μια ωραία επαφή που έχω πραγματικά απολαύσει. Όλο το στρογγυλό, όμως, το πράσινο Sub είναι εξαιρετικά τραγανό με λεπτομερώς τελειωμένες λεπτομέρειες. Είναι ένα πραγματικά ωραίο ρολόι εργαλείων.
Εκτός από τον επιλογέα, το βραχιόλι Oyster με το χαρακτηριστικό ‘Glidelock’ είναι πραγματικά θαυμάσιο. Η Glidelock έρχεται σε πρακτικό σχεδόν καθημερινό και είναι ένα μεγάλο μέρος του γιατί αυτό το φθηνό ρολόι είναι τόσο ευέλικτο. Επιτρέπει τη ρύθμιση του βραχιολιού κατά 20 χιλιοστά περίπου χωρίς να ζητάει να χειριστεί τα εργαλεία, τα οποία είναι ιδιαίτερα εύχρηστα το καλοκαίρι και για κάποιον που πετάει αρκετά.
Θα φορέσω αυτό με … όλα – αν και μάλλον δεν θα έπρεπε. Στην πραγματικότητα, μία από τις συχνότερες ερωτήσεις που ρωτώ για την ιδιοκτησία του Hulk είναι: «Είναι κάτι που μπορείτε να φορέσετε με τα πάντα;» Η απάντησή μου είναι πάντα θετική. Η θήκη των 40 χιλιοστών ταιριάζει στις περισσότερες στολές και έχω απολαύσει εξίσου τη χρήση αυτού του ρολογιού στην παραλία και στο γυμναστήριο, καθώς έχω τους πιο επίσημους χώρους εργασίας.
Για να είμαι ειλικρινής, μετά από 60+ χρόνια, ο Rolex ρολογια ρολεξ μαιμου έχει το Submariner σχεδόν καρφωμένο. Είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ότι είναι μόνο εγώ είμαι επιλεκτικός. Δεν είμαι επίσης άγρια για το ψευδώνυμο ‘Hulk’, αλλά δεν υπάρχει πραγματική πιθανότητα να αλλάξει αυτό.