Καλό υποβρύχιο Panerai σε τέλειο μέγεθος

Αυτή τη φορά, θα ανακοινώσουμε αποκλειστικά ένα ηλεκτρονικό εμπόριο από την Panerai. Το συγκεκριμένο ρολόι ρεπλίκα είναι το νέο υποβρύχιο υποβρύχιο Verde Militare, διαθέσιμο σε 500 διαφορετικές αγορές μέσω του διαδικτυακού καναλιού πωλήσεων του ωρολογοποιού. Το PAM01055 είναι ένα υποβρύχιο που είναι αδιάβροχο έως βάθος έως 300 μέτρα, διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, αποσπώμενη πλάτη και προστατευτική προστασία από την πανοραμική προστασία από την Panerai. Με διάμετρο 42 mm και πάχος 14,37 mm, είναι πολύ ανθεκτικό.
Είναι ενδιαφέρον ότι το κίνημα που τροφοδοτεί το ρολόι είναι το p.900, ένα λεπτό, τριών ημερών αυτόματο ρολόι που έχουμε δει στα φωτιστικά της εταιρείας στο κανονικό εύρος. Είναι ενδιαφέρον γιατί αυτά τα ρολόγια έγιναν λεπτές, για να φορεθούν κάτω από ένα shirtsleeve σε πιο επίσημες ρυθμίσεις. Σε πάχος μεγαλύτερο από 14 χιλιοστά, αυτό το Submerible δεν είναι λεπτό από κανένα τέντωμα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα 4.2 χιλιοστά λεπτή αυτόματη κίνηση.
Οι ωρολογοποιούς έχουν προσφέρει μακρά franchise franchise για να αυξήσουν τις πωλήσεις σε καταστήματα τούβλων και κονιάματος και να αναπτύξουν σχέσεις με τους πιο δύσκολους οπαδούς. Με βάση αυτή την ιδέα, το αντίγραφο Panerai προσφέρει ένα ρολόι που μπορεί να αγοραστεί μόνο στον ιστότοπο Panerai. Σύμφωνα με την Panerai, είναι στην πραγματικότητα το πρώτο υποβρύχιο που διαθέτει ένα πράσινο dial, το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο εκπληκτικό δεδομένης της φυσικής σύνδεσης του χρώματος με τα στρατιωτικά προϊόντα και την προέλευση του Panerai ως στρατιωτικού προμηθευτή. Όπως μπορείτε να δείτε, ο νέος χρωματικός επιλογέας καταφέρνει να φανεί εξαιρετικά ευανάγνωστος όπως θα περίμενε κανείς από ένα ρολόι εργαλείου όπως αυτό και σε σκοτεινές συνθήκες τα δύο χρώματα του κόσμου κάνουν μια ωραία επαφή που βοηθάει να διακρίνει κανείς την ώρα λεπτό χέρι με μια ματιά.
Η Panerai έχει ξεχωρίσει την υποβρύχια γραμμή της από τη συλλογή Luminor, η οποία υπήρξε κάποτε μέρος της τα τελευταία χρόνια. Η υποβρύχια θήκη εξακολουθεί να έχει την κλασσική της εμφάνιση Luminor, αλλά η αναδιοργάνωση των γραμμών προϊόντων στο Panerai ρολόγια αντίγραφο δίνει μεγαλύτερη σαφήνεια στη συλλογή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σήμερα, όπου τα ρολόγια εργαλείων / καταδύσεων που έχουν βαθμολογηθεί με ISO μπορούν να βρεθούν ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες της Panerai.
Το υποβρύχιο 42 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την ζώνη από πράσινο καουτσούκ που βλέπετε εδώ, αλλά το Panerai περιλαμβάνει επίσης έναν αδιάβροχο κλωστοϋφαντουργικό ιμάντα. Η αντικατάσταση των ιμάντων είναι ένα αεράκι, χάρη στο απλό σύστημα αντικατάστασης που έχει εγκαταστήσει ο μανδύων Panerai στους ιμάντες. Στο κάτω μέρος του αυτιού, μπορεί να πιεστεί ένα μικρό κουμπί για να επιτρέψει στον χρήστη να απελευθερώσει τον πείρο, κάνοντας αλλαγές στον ιμάντα απλά και γρήγορα, ελαχιστοποιώντας τις περιττές γρατζουνιές.