Σύντομη εισαγωγή για το Rolex Oyster Perpetual

Μέσα, διαστάσεις 34 mm, τροφοδοτείται από την κίνηση του θρυλικού cal. 313x οικογένεια. Ο ποτ. 3130 παρέχει άριστη εξυπηρέτηση από το 1988 και εξακολουθεί να πετάει τα πιο πρόσφατα υποβρύχια. Η κάμερα 39mm κληρονομεί τον κινητήρα του αλόγου. 3132, η οποία μοιράζεται έναν κινητήρα με τον τελευταίο Explorer. Παρόμοια στο σχεδιασμό, επωφελείται από την αύξηση του αμορτισέρ Paraflex. Και οι δύο έχουν ένα μπλε αλεξίπτωτο από το gossamer, το οποίο είναι σχεδόν άνοσο στις επιδράσεις των αλλαγών θερμοκρασίας και των μαγνητικών πεδίων.
Αν μη τι άλλο, τα μικρότερα ρολόγια έχουν πιο εντυπωσιακές κινήσεις. Ο ποτ. Το 2231 είναι το πρώτο από όλα τα παχύμετρα που δοκιμάστηκαν από την COSC, τον επίσημο ελβετικό οργανισμό δοκιμών χρονομέτρων, να περάσει με τον υψηλότερο ρυθμό. Ωστόσο, όλες οι μηχανικές συσκευές της Rolex θέτουν τα δικά τους πρότυπα ακρίβειας, και το καθένα είναι πιστοποιημένο ως το «πιο προηγμένο χρονόμετρο» – που σημαίνει ότι μπορούν να εγγυηθούν ότι θα διατηρούν τα ρολόγια τους μεταξύ + 2 / -2 δευτερολέπτων την ημέρα.
Αν και το μέγεθος της ημερομηνίας ποικίλλει, το στρείδι Rolex για πάντα είναι μια αρκετά μεγάλη ποικιλία χρωμάτων κλήσης. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μόνο ένα ροζ dial από 26mm, ενώ τα λευκά σταφύλια είναι κατάλληλα μόνο για μοντέλα 34mm και 36mm.ρολόγια αντίγραφο
Κάποιοι έχουν γίνει αληθινοί αγάπηδες, όπως το τελευταίο τρίο που έχει εγκατασταθεί στην έκδοση 39mm. Το σκούρο ρόδιο είναι ένα όμορφο γκρι με μεταβαλλόμενες ακτίνες του ήλιου, οι οποίες λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με το μαύρο. Αλλά μακράν το πιο δημοφιλές είναι πιθανώς το λευκό ρολόι, το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από τον κανονικό πολικό επιλογέα Rolex. Υπάρχει ένας σαφής ζεστός τόνος προς ένα ελαφρύ κέλυφος αυγών που φαίνεται απολύτως θαυμάσιο. Ένας από αυτούς δεν εκπροσωπείται πολύ καλά. Είναι καλύτερα να το βλέπετε αυτοπροσώπως.
Για το υπόλοιπο της λίστας επιλογών, το μοναδικό περίγραμμα στυλ είναι η εξαιρετικά στιλβωμένη ομαλή έκδοση, καθένα με βραχιόλι από σατέν στρειδιών. Το αποτέλεσμα, ειδικά με μερικές πιο πολύχρωμες κλήσεις, είναι ένα ρολόι που μπορεί να φορεθεί ως επίσημο ή casual, ίσως πιο κοντά στο τέλος ενός αθλητικού ρολογιού.
Αυτό μας δίνει μια ένδειξη ότι το στρείδι Rolex προορίζεται πάντοτε να προσελκύει τα περισσότερα. Αν και η μάρκα είναι μακράν ο πιο διάσημος ωρολογοποιός στον κόσμο και έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο συλλεκτικά ρολόγια, πολλοί αγοραστές της Rolex εξακολουθούν να θέλουν απλώς ένα καλό ρολόι. Πρέπει να είναι λογικές τιμές, πλήρως λειτουργικές, να μπορούν να πάνε με οτιδήποτε, ανθεκτικές, αξιόπιστες και ανθεκτικές.
Η συλλογή Rolex είναι απλή, κομψή και σχεδιασμένη για τους The Times. Ποτέ λιγότερο από ή υπερβολικά συμπιεσμένο, το κλασσικό στρείδι Rolex είναι πάντα μια διακριτική πράξη κατηγορίας.