Το θρυλικό ρολόι Patek Philippe Nautilus

er

Εδώ, στο faceWatch, είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε την καλύτερη συλλογή ρεπλίκα Patek Philippe σχεδόν οπουδήποτε στην αγορά. Αν ψάχνετε για ένα Patek Philippe Nautilus που δεν μπορεί να διακριθεί από το γνήσιο ρολόι, τότε μην ψάχνετε άλλο!

Προφανώς, ακόμη και ένα σπορ Patek Philippe έχει αυτή τη γοητεία ενός ρολογιού εξαιρετικά υψηλών σημείων και το χαρακτηρίζει ως αθλητικό ρολόι είναι ένα τέντωμα. Παρ ‘όλα αυτά, λειτουργεί εξίσου ωραία με ένα κομψό κοστούμι όπως και με τα chinos και μια ζακέτα. Αλλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες συλλογές τους, το Patek Philippe Nautilus έχει σίγουρα μια πιο απλή παρουσία στον καρπό κάποιου.
ws
Το Patek Philippe Nautilus θεωρείται συχνά ως το τρομερό βρέφος, καθώς είναι πολύ διαφορετικό από άλλα ρολόγια αντίγραφο Patek. Όταν σκεφτόμαστε ένα Patek Philippe, το ρολόι που έρχεται στο μυαλό είναι συνήθως ένα λεπτό ρεπλίκα ρολόι ή ένα πολύ περίπλοκο ρολόι, κατάλληλο μόνο για το ένα τοις εκατό. Από την κυκλοφορία του, το Nautilus υπέστη μικρές αλλαγές από το αρχικό σχέδιο, αλλαγές που περιελάμβαναν ακόμη μια μεγαλύτερη έκδοση, δηλαδή το Patek Philippe Nautilus Jumbo. Επιλέξτε τώρα το αγαπημένο σας Patek Philippe Nautilus και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε!

Αυτό συμβαίνει επειδή πριν από το αντίγραφο Patek Philippe Nautilus, δεν υπήρχαν αθλητικά ρεπλίκα ρολόγια στις συλλογές τους. Και αυτό ακριβώς είναι ένα ρολόι Patek Philippe Nautilus – ένα πολυτελές αθλητικό ρολόι, εμπνευσμένο από το σχήμα των φινιστριών που βλέπουν στα πλοία, σχεδιασμένο από τον θρυλικό Gerald Genta, ο άνθρωπος που είναι επίσης υπεύθυνος για την ύπαρξη του Royal Oak και του Vacheron 222.