Οδηγός αγοράς κλήσεων Rolex Air-King 14000 Salmon Dial

Όταν αναφέρεται. 5500 εναλλακτικές λύσεις εμφανίστηκαν με τη μορφή ref. 14000, οι συλλογές της Rolex έγιναν πιο συνεπείς και τυποποιημένες. Κυκλοφόρησε το 1989, ακολουθώντας πολλές από τις σχεδιαστικές ενδείξεις του προδρόμου της. το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα παρέμεινε στα 34 mm και διατηρούσε ένα γενικά μέτριο απλό σχήμα.ρολόγια αντίγραφο
Οι μεγαλύτερες αλλαγές που ήρθε με αυτή τη γενιά ρολογιών Air King είναι η χρήση κρυστάλλου ζαφείρι (σε αντίθεση με το ακρυλικό) και του νέου Cal Cal. 3000. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που δίνει στο Rolex Air King Hyundai 28.800vph συχνότητα ισορροπίας, φέρνοντας πιο φθηνά ρολόγια στα υπόλοιπα προϊόντα της Rolex.
Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές, απελευθερώνονται διαφορετικά χρώματα κλήσης, όπως μαύρο, λευκό, μπλε και πορτοκαλί-κόκκινο. Η επιλογή του σκελετού είναι επίσης διαθέσιμη, είτε στην παραδοσιακή ομαλή στιλβωτική ή στροφή του κινητήρα, όπως βρίσκεται στο αναφ. 14010.
Ωστόσο, ακόμη και ο Cal. Το 3000 δεν είναι επίπεδο cosc, πράγμα που σημαίνει ότι ο επιλογέας του εξακολουθεί να φέρει την ετικέτα «ακριβείας», παρά την «επίσημη πιστοποίηση του πιο προηγμένου αστρονομικού ρολογιού» που συνηθίζουμε να βλέπουμε.
Η αναφορά αναβαθμίστηκε περαιτέρω το 2000 και http://www.replicawatchgr.com/ δημοσιεύτηκε η αναφορά 14000M, όπου το «M» σημαίνει αναθεώρηση. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με Cal. 3130, το οποίο έχει την ίδια ταχύτητα τσίμπημα, αλλά επωφελείται από τα πηνία διέλευσης Breguet και τις πλήρως ισορροπημένες γέφυρες.
Παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα δείγματα δεν έχουν πιστοποιηθεί από το χρονογράφο και οι πίνακες τους φέρουν την ένδειξη «super ακριβείας», όπως και η προηγούμενη γενιά.
Η αναφορά 5500 είναι πιο δαπανηρή από την αναφορά 5500 λόγω της αναβαθμισμένης κίνησης και του κρυστάλλου ζαφείρι. αναφ. 14000 και αναφ. Τα ρολόγια 14000M είναι πραγματικά φθηνά σε μεταχειρισμένα ρολόγια Rolex.
Το 2007, ο Rolex Air-King μπήκε τελικά σε μια πιο σύγχρονη εποχή. Παρόλο που το μέγεθος παραμένει στα 34 mm, αυτό το ψεύτικο ρολόι έχει αναδιαμορφωθεί σημαντικά, η θήκη γίνεται παχύτερη και τα αυτιά γίνονται ευρύτερα, καθιστώντας τη συνολική εμφάνιση του φθηνού ρολογιού στον καρπό σημαντικά μεγαλύτερη.
Ο νέος σχεδιασμός του βραχιολιού στρειδιού στερεάς αλυσίδας αντικαθιστά το αρχικό 78350, και ο χάλυβας που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το ρολόι ρεπλίκα έχει επίσης αναβαθμιστεί για να επιτύχει την αντοχή στη διάβρωση των 904L.
Επιπλέον, προστέθηκε ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων επιλογής και η 18κ λευκή χρυσή στεφάνη έγινε η πρώτη επιλογή.