Ο απόλυτος οδηγός αναφοράς του Rolex Datejust

Όταν μιλάμε για εικονίδια κατασκευής ρολογιών, θα ήταν αδύνατο να εξαντληθούν πειστικά τα πάντα χωρίς να αναφερθεί το Rolex Datejust 36. Όχι μόνο ήταν πρωτοπόρος όταν κυκλοφόρησε το 1945, αλλά ήταν πάντα σημείο αναφοράς κομψής απλότητας. Όσον αφορά την ευελιξία, λίγα ρολόγια μπορούν να ταιριάξουν με το πάντα κατάλληλο Rolex Datejust.ρολόγια αντίγραφο
Όταν πρωτοεμφανίστηκε, το Rolex Datejust ήταν το πρώτο αυτόματο ρολόι που εμφάνισε μια επιπλοκή ημερομηνίας άλματος μέσω ενός παραθύρου κλήσης. Σήμερα, φαίνεται δύσκολο να πιστέψουμε ότι κάτι που συχνά θεωρούμε δεδομένο θα μπορούσε να είναι επαναστατικό, αλλά είναι. Η κλασική ημερομηνία Rolex 36 mm ορίζει απλώς το πρότυπο για τις λειτουργίες προβολής ημερομηνίας στα ρολόγια.
Τα πρώτα ρολόγια αντίγραφο Rolex Datejust παρήχθησαν χωρίς το ίδιο διάσημο μεγεθυντικό φακό Cyclops στην οθόνη ημερομηνίας. Σύμφωνα με τον θρύλο, η σύζυγος του ιδρυτή της Rolex, Hans Wilsdorf, διαμαρτυρήθηκε για το ότι δεν μπορούσε να διαβάσει την ημερομηνία, η οποία ήταν η έμπνευση για την εφεύρεση και την προσθήκη του φακού x2.5. Προστέθηκε γύρω στο 1954 και έκτοτε αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του DNA του ρολογιού.
Ακόμα κι αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την επωνυμία Rolex, ίσως να έχετε θαυμάσει κάποια ημερομηνία στον καρπό κάποιου. Με τα χρόνια, η συλλογή Datejust αναπτύχθηκε σταθερά και είναι πλέον μία από τις πιο διαφορετικές συλλογές της μάρκας. Διαφορετικοί συνδυασμοί μετάλλων, στιλ στεφάνης και βραχιολιού, καθώς και πολλές επιλογές επιλογής κάνουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.
Η Datejust κυκλοφόρησε αρχικά σε καθαρό χρυσό. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, υπήρξαν πολλές μεταλλικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων όλων των χάλυβα και δίχρωμων – επίσης γνωστών ως Rolesor. Ενώ ο ανοξείδωτος χάλυβας και ο κίτρινος χρυσός είναι δημοφιλείς επιλογές, άλλες δίχρωμες επιλογές έχουν εισαχθεί όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα και του λευκού χρυσού και του χάλυβα και του χρυσού.
Για δεκαετίες, η συλλογή Yellow Rolesor υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές της μάρκας λόγω της ευελιξίας και του διαχρονικού στιλ της. Εάν θέλετε ένα χρυσό Rolex που δεν έχει την κορυφαία τιμή ενός ρολογιού all-gold, τότε το Yellow Rolesor Datejust είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.
Αυτή η αναφορά. Το 116233 αντικαθιστά το μακροχρόνιο ref. 16233. Μεταξύ των πολλών αναβαθμίσεων του είναι χαραγμένο rehaut, γυαλισμένα και ελαφρώς παχιά, και ένα νέο στυλ βραχιόλι με συμπαγείς συνδέσμους. Συνολικά, αυτό το σύνολο χαρακτηριστικών παρέχει στον χρήστη μια ουσιαστική και οπτικά εντυπωσιακή παρουσία χωρίς να είναι υπερβολικά φανταχτερός.