Συγκλονιστικές ειδήσεις για το Audemars Piguet Royal Oak 15202ST

Η Audemars Piguet μόλις δήλωσε ότι ο διαιτητής Royal Oak. Το 15202ST θα αντικατασταθεί με άλλη αναφορά το επόμενο έτος, το οποίο τυχαίνει να είναι η 50η επέτειος του Royal Oak. Το 15202, γνωστό και ως «Jumbo», είναι το πιο καθαρό σύγχρονο αντίγραφο Audemars PiguetRoyal Oak ατσάλινο ρολόι, που σχεδιάστηκε από τον κύριο σχεδιαστή ρολογιών Gérald Genta με τον αριθμό μοντέλου του 1972 5402. Το μοντέλο του 1972 5402. Το τρέχον 15202 ήταν ένα βασικό στοιχείο του Συλλογή AP από τότε που κυκλοφόρησε το 2012 στο πλαίσιο του εορτασμού της AP ρολόγια αντίγραφο για την 40η επέτειο του Royal Oak.ρολόγια αντίγραφο ρολόγια αντίγραφο
Τον Ιανουάριο, ο κόσμος των ρολογιών έμαθε, μέσω μιας λίστας εκτός αποθέματος που στάλθηκε στους εμπόρους λιανικής πώλησης, ότι το Ref. Ο 5711 σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί. Αυτές οι ειδήσεις σηματοδότησαν μια σπάνια αφορμή όταν τα κουτσομπολιά των εσωτερικών ρολογιών έγιναν συνηθισμένα και ο πρόεδρος του Patek Philippe, Thierry Stern, διευκρίνισε ακόμη και τη σκέψη πίσω από την απόφαση σε μια συνέντευξη υψηλού προφίλ στους New York Times.
Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική συνομιλία με τον Μάικλ Φρίντμαν, επικεφαλής των περιπλοκών της εταιρείας, στο Associated Press Social Club, ο διευθύνων σύμβουλος Francois Bennahmias άφησε να γλιστρήσει η μεγάλη είδηση που σχετίζεται με τον μανδύα της Genda, του χαλυβουργού της εταιρείας του.
Μια άλλη μεγάλη εταιρεία αντιγράφων ρολογιών δήλωσε πρόσφατα ότι θα σταματήσει να κατασκευάζει το 5711, και αυτός είναι ο Patek Philippe. 5711 είναι το Πάτεκ. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι θα υπάρξει μια νέα αναφορά 15202 το επόμενο έτος. Επομένως, δεν θα παράγουμε πια το 15202ST, αλλά θα αντικατασταθεί από κάτι άλλο, για λόγους στους οποίους δεν θα ασχοληθούμε σήμερα ».
Ορίστε, κατευθείαν από το στόμα του αφεντικού της AP. Το επόμενο έτος, το ατσάλι 15202 θα αντικατασταθεί από ένα άλλο ρολόι. Ας αρχίσουν οι εικασίες.