Rolex Yacht-Master 42 Κωδ. 226659: Τιμή και κριτική Σιγκαπούρη

er

Σε αυτό που πολλοί ειδικοί ρολογιών θεωρούν ότι είναι μια χρονιά εδραίωσης για τη Rolex, το Oyster Perpetual Yacht Prestige 42 (Κωδ. 226659) γίνεται εύκολα πρωτοσέλιδα και για καλό λόγο. Ενώ οι υπόλοιπες νέες προσφορές της Rolex για το 2019 διαθέτουν σχεδιαστικές τροποποιήσεις και ενημερώσεις στην υπάρχουσα συλλογή, το πιο πρόσφατο ναυτικό ρολόι έχει περισσότερες απροσδόκητες ανατροπές από οποιοδήποτε άλλο στο είδος του.

Από την αρχή, υπάρχει κάτι πιο αξιαγάπητο στο 42mm Ref. 226659. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται μεγάλο πρόβλημα σε αυτά που χρησιμοποιούν μεγέθη θήκης 45 mm και άνω, αλλά για τους πιστούς θαυμαστές της μάρκας, είναι μια απάντηση στις προσευχές τους, καθώς το τυπικό μέγεθος για τα ρολόγια αντίγραφο ήταν πάντα 40 mm. Αυτό το καθιστά επίσης ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα ώρας και ημερομηνίας στην τρέχουσα σειρά Rolex. Επιπλέον, η κάσα του είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18 καρατίων -πρώτο για τη συλλογή- που του δίνει ένα πολυτελές βάρος που μόνο πολύτιμα μέταλλα μπορούν να παράγουν, ενώ το κρατά διακριτικό για όσους προτιμούν να μένουν κρυφό.eg er

Σχεδιαστικά, το Yacht-Master 42 δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από ένα άλλο αναγνωρισμένο μοντέλο της συλλογής, το 2015 Ref. 116655 Stellar Gold. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι διατηρεί το σχεδόν άφθαρτο μαύρο ένθετο στεφάνης Cerachrom με ανυψωμένους και γυαλισμένους δείκτες και αριθμούς, τους μέγιστους δείκτες και τους δείκτες στο μαύρο καντράν και τον ιμάντα Oysterflex. Το τελευταίο είναι ουσιαστικά ένας εύκαμπτος ιμάντας με μια εύκαμπτη λεπίδα από τιτάνιο και κράμα νικελίου στην καρδιά του, που συνδυάζει τη σκληρότητα και την ανθεκτικότητα ενός μεταλλικού ιμάντα με την άνεση και τη σπορ εμφάνιση ενός ελαστικού ιμάντα.

Το Yachtmaster 42 επωφελείται επίσης από τις τελευταίες εξελίξεις στις κινήσεις Rolex. Στην αδιάβροχη θήκη του μήκους 100 μέτρων βρίσκεται το διαμέτρημα 3235 με αυτοπεριέλιξη 14 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, με την εξοικονόμηση ενέργειας διαφυγής Chronergy, το απόθεμα ισχύος 70 ωρών και την αντοχή σε κραδασμούς και μαγνητικά πεδία. Αν το Yachtmaster είναι ο σημαιοφόρος των ρολογια ρολεξ μαιμου εργαλείων πολυτελείας Rolex, σίγουρα έχει προχωρήσει πολύ, καθώς ο Ref. Το 226659 είναι αναμφισβήτητα η πιο τολμηρή και καθαρή έκφρασή του μέχρι σήμερα.