13 Ρολόγια Rolex σε κόκκινο, λευκό και μπλε για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου

 

Γιατί να μην μπείτε σε αυτό το πνεύμα και να ολοκληρώσετε τη γιορτή σας σήμερα με ένα χρωματικά συντονισμένο ρολόι Rolex; Εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες, εδώ είναι 13 ρολόγια Rolex σε κόκκινο, λευκό και μπλε για να ξεκινήσετε.

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό ρολόι Rolex που έχει όλα τα απαραίτητα χρώματα εμπνευσμένα από τη σημαία! Όχι μόνο έρχεται με μπλε και κόκκινο κεραμικό πλαίσιο «Pepsi» Cerachrom και αστραφτερούς λευκούς πλατινένιους αριθμούς, αλλά αυτή η έκδοση έρχεται επίσης με ένα εκπληκτικό καντράν μετεωρίτη. Αν και είναι αναμφισβήτητα σπορ στην εμφάνιση, αυτό το Rolex GMT-Master II είναι ένα υπερπολυτελές Rolex GMT-Master II χάρη στη θήκη του από λευκό χρυσό 18 καρατίων και το ασορτί βραχιόλι από λευκό χρυσό 18 καρατίων.

Εάν ο λευκός χρυσός είναι λίγο πολύ πλούσιος για το γούστο σας, μην ανησυχείτε. Εξάλλου, η παραδοσιακή επιλογή για το Rolex GMT είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας. Η Rolex έχει κάνει πολλά Pepsi GMT κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, και ένα από τα αγαπημένα μας είναι το κλασικό GMT-Master II ref. 16710, το τελευταίο μοντέλο που διαθέτει το παλιό αλουμινένιο κόκκινο, λευκό και μπλε ένθετο στεφάνης και πιο λεπτές αναλογίες.

Αν θέλετε ένα πιο εξαιρετικό ρολόι Rolex GMT, υπάρχει το εντυπωσιακό Sky-Dweller, το οποίο έχει μια ετήσια πολυπλοκότητα του ημερολογίου τόσο για τους δείκτες μήνα όσο και για την ημερομηνία. Αυτή η παραλλαγή, με την θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, το βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι, το λευκό χρυσό φτερούγισμα και το μπλε καντράν, είναι η πιο δημοφιλής στη συλλογή και ταιριάζει καλύτερα στο κόκκινο, λευκό και μπλε πατριωτικό θέμα της 4ης Ιουλίου.

Για τους εορτασμούς της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στην άκρη του νερού, το Rolex Yacht Prestige θα ήταν εξαιρετικό. Συγκεκριμένα, αυτή η έκδοση Yacht Prestige 40 έρχεται με ατσάλινη θήκη, πλατινένιο πλαίσιο και μπλε καντράν. Αν κοιτάξετε προσεκτικά το μπλε πρόσωπο με έκρηξη από τον ήλιο, θα παρατηρήσετε ότι εκτός από τους λευκούς δείκτες ώρας και το παράθυρο ημερομηνίας, το όνομα του ρολογια ρολεξ μαιμου και ο δεύτερος δείκτης έχουν κόκκινες προφορές. Ένα κόκκινο, λευκό και μπλε Rolex ναυτικής έμπνευσης είναι τέλειο για τις διακοπές.

Ακολουθεί επίσης ένα Rolex ναυτικής έμπνευσης, αλλά αυτή τη φορά ο υπερτεχνικός χρονογράφος Yacht-Master II regatta. Αυτό το πολύτιμο λευκό μέταλλο Rolex διαθέτει μια μεγάλη θήκη από λευκό χρυσό 44 χιλιοστών, ένα βραχιόλι Oyster από λευκό χρυσό και μια αμμοβολή πλατίνας με γυαλισμένους ανασηκωμένους αριθμούς που γυαλίζουν στον ήλιο. Επιπλέον, το λευκό καντράν έχει κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, δίνοντας σε αυτό το αθλητικό ρολόι Rolex ένα ιδιαίτερο κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα για την 4η Ιουλίου.

Φυσικά, κανένας κανόνας δεν λέει ότι πρέπει να φορέσετε και τα τρία χρώματα στις 4 Ιουλίου, οπότε γιατί να μην επιλέξετε μόνο ένα ή δύο από αυτά; Πάρτε για παράδειγμα το White Gold Submariner «Smurf», που πήρε το παρατσούκλι από το λαμπερό μπλε κεραμικό πλαίσιο Cerachrom, το ασορτί μπλε καντράν και τις άφθονες λευκές λεπτομέρειες παντού. Είναι ένα εντυπωσιακό ρολόι κατάδυσης που μπορεί να φορεθεί για κάθε περίσταση και φαίνεται ιδιαίτερα καλό με το υπόλοιπο ντύσιμο της 4ης Ιουλίου.bdd

Η σειρά χρονογράφων της Rolex έχει πολλές επιλογές χρώματος κορυφαίας σημαίας, συμπεριλαμβανομένου αυτού του υπέροχου λευκού χρυσού Daytona με το φωτεινό μπλε καντράν του. Εδώ πάλι, βλέπουμε έναν συνδυασμό κόκκινου, λευκού και μπλε. Υπάρχουν πινελιές κόκκινου στον εσωτερικό κύκλο του δευτερεύοντος καντράν, σε καθέναν από τους δείκτες 5 λεπτών στο κομμάτι λεπτών και στο όνομα του Daytona. Το λευκό, από την άλλη, είναι το χρώμα που επιλέγεται για όλο το υπόλοιπο κείμενο και τις λεπτομέρειες.

Αν δεν θέλετε το φανταχτερό Daytona σε λευκό χρυσό και μπλε, υπάρχει το κλασικό – και σούπερ δημοφιλές – Daytona 116520, ένα ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι που έχει καταργηθεί πλέον με καθαρό λευκό καντράν και τον συνηθισμένο τριπλό χρονογράφο και τρεις δείκτες στο κέντρο. Υπάρχει επίσης μια πιτσιλιά κόκκινου χρώματος, το όνομα DAYTONA, στον δευτερεύοντα καντράν στις 6 η ώρα.

Ενώ το Datejust είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο μοντέλο της Rolex, η παραλλαγή Turn-O-Graph είναι λιγότερο γνωστή – ακόμη και σε πολλούς θαυμαστές της Rolex. Το καθοριστικό χαρακτηριστικό του Datejust Turn-O-Graph (γνωστό και ως Rolex Thunderbird επειδή κάποτε ήταν το επίσημο ρολόι της Μοίρας Επιδείξεων Αεροπορίας των ΗΠΑ) είναι ένα ρολόι που επισημαίνεται με περιστρεφόμενη στεφάνη 60 λεπτών. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο, που θα φαινόταν υπέροχο σε κάθε εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, διαθέτει μια ατσάλινη θήκη, ένα λευκό χρυσό φτερούγισμα και ένα μπλε καντράν με λευκές και κόκκινες πινελιές.bff

Με το παρατσούκλι Πρόεδρος, το Rolex θα ήταν επίσης το κατάλληλο ρολόι για να φορεθεί στα γενέθλια της Αμερικής. Ορίστε λοιπόν ένα εξαιρετικό λευκό χρυσό Day-Date 40 με το διάσημο ημικυκλικό προεδρικό λουράκι και το διακριτικό λευκό καντράν που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το ευκρινές καντράν διαθέτει λατινικούς αριθμούς και, φυσικά, ένα ζευγάρι χαρακτηριστικά ημερολογιακά παράθυρα.

Αν προτιμάτε ένα Rolex που είναι όλος ο χρόνος, τότε το ρολόι replicawatchgr.com Air-King μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η τελευταία κλασική έκδοση Air-King, σε πιο δευτερεύουσα θήκη 34 χιλιοστών προτού η Rolex την επανασχεδιάσει στα 40 χιλιοστά. Το καντράν είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης εδώ, με μια λαμπερή διάταξη ομόκεντρων κύκλων και πορτοκαλί αραβικών αριθμών σε φόντο μπλε του ανατέλλοντος ήλιου.

Αν και η Rolex έχει πλέον διακόψει την επιλογή των 39 χιλιοστών, πολλοί τη θεωρούν το τέλειο «χρυσό» μέγεθος για το Oyster Perpetual. Για το πάρτι της 4ης Ιουλίου, μας άρεσε ιδιαίτερα αυτό το OP39, του οποίου η ατσάλινη θήκη φιλοξενεί ένα πλούσιο μπλε καντράν που τονίζεται διακριτικά με πράσινο σε κάθε δείκτη 12 ωρών. Ήρεμο, δροσερό – και συλλεκτικό.

Τα κόκκινα καντράν δεν είναι κάτι που προσφέρει συχνά η Rolex, έτσι οι θαυμαστές της Rolex ενθουσιάστηκαν όταν η μάρκα παρουσίασε μια πολύχρωμη συλλογή ρολογιών Oyster Perpetual που περιελάμβανε μια ζωντανή παραλλαγή κοραλλιού κόκκινου καντράν. Παραδόξως, η Rolex διέκοψε το καντράν Coral Red το 2022 μετά από λιγότερο από δύο χρόνια παραγωγής. Έτσι, αν θέλετε ένα εντυπωσιακό Rolex για το πάρτι της 4ης Ιουλίου, το Coral Red Oyster Perpetual Edition θα κάνει το κόλπο.

Όποια και αν είναι τα σχέδιά σας για την ημέρα, όλοι στο Bob’s Watches θέλουν να σας ευχηθούν μια χαρούμενη, υγιή και ασφαλή 4η Ιουλίου.