Οι νεότερες προσθήκες στη συλλογή Rolex GMT-Master II

 

Μεγάλο μέρος της διασκέδασης της εργασίας σε αυτόν τον κλάδο είναι ο ενθουσιασμός που προηγείται των εμπορικών εκθέσεων όπως το Watches & Wonders. Μας αρέσει να προβλέπουμε, και μας αρέσει να περιμένουμε με ανυπομονησία. Και το κάνουμε – και εγώ. Εάν διαβάσετε το άρθρο προβλέψεων πριν από την εκπομπή, θα δείτε μια κύρια εικόνα ενός μασίφ χρυσού ρολογιού GMT-Master II με ασημένιο βραχιόλι. Μέχρι τις 8:30 π.μ. CET, αυτό το ρολόι δεν υπήρχε στην πραγματικότητα …… Και τώρα υπάρχει. Όχι, δεν το έδειξα, αλλά είναι ακόμα ωραίο να πετύχεις κάτι κοντά στο σωστό (ίσως τη μοναδική φορά).

Και, ειλικρινά, το μασίφ χρυσό GMT και το Rolesor (ατσάλι και χρυσό δίχρωμο) GMT δεν είναι απαραίτητα ρολόγια έκπληξη. Στην πραγματικότητα, είναι ρολόγια που θα νόμιζες ότι θα υπήρχαν ήδη στη συλλογή της Rolex, γιατί θα έπρεπε πάντα να βρίσκονται στη συλλογή της Rolex. Ωστόσο, δεν είναι. Τα προηγούμενα χρόνια, αν θέλατε ένα πολύτιμο μέταλλο να ταιριάζει με το GMT σας, θα είχατε δει χρυσό Everose.

Αλλά αυτό το ρολόγια αντίγραφο ήρθε μόνο με ένα βραχιόλι Oyster (μασίφ χρυσό ή δίχρωμο). Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία αυτής της νέας κυκλοφορίας σήμερα: Η Rolex έφτιαξε επιτέλους ένα πολύτιμο μέταλλο GMT με ένα βραχιόλι Jubilee, και είναι καυτό. Σκέφτηκα ότι ήταν ζεστό όταν είδα την ανακοίνωση στο Διαδίκτυο και τα χέρια μου σχεδόν πήραν φωτιά όταν την κράτησα στην πραγματική ζωή σήμερα το απόγευμα.

Είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενες από ένα Rolex GMT-Master σε χρυσό, γι’ αυτό μου αρέσει τόσο πολύ. Η μάρκα θα μπορούσε εύκολα να το περιπλέξει υπερβολικά – προσθέτοντας πάρα πολλές πράσινες πινελιές και κάνοντας έναν περίεργο συνδυασμό δίχρωμων πλαισίων. Αντίθετα, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να το κρατήσουν απλό και αυτό που έχουμε είναι μια όμορφη προσθήκη στη σειρά.se

Το TL;DR σε αυτό το ρολόι είναι υλικό YG και ένα δίχρωμο πλαίσιο σε μαύρο και γκρι (η πρώτη φορά που η Rolex χρησιμοποίησε ένα γκρι ένθετο σε ένα πλαίσιο). Και αυτό είναι όλο. Το πιο εκπληκτικό μέρος του είναι το δίχρωμο πλαίσιο, το οποίο δεν μπορεί να ανιχνευθεί σε ορισμένες συνθήκες φωτισμού. Αν και μπορεί να προτιμώ ένα ολόμαυρο πλαίσιο, δεν παραπονιέμαι καθόλου για αυτήν την έκδοση.

Το ρολόι έχει όλο το βάρος που θα θέλατε σε μια μασίφ χρυσή έκδοση, ενώ αισθάνεται ευχάριστα ελαφρύ και φοριέται στη δίχρωμη έκδοση, αν και αυτό μπορεί να είναι μόνο σε σχέση με το ολόχρυσο βάρος replicawatchgr.com. Τέλος, αυτό που λείπει από το ρολόι στο μεγαλείο του emoji Day-Date, και οι δύο εκδόσεις αναπληρώνουν με τέλεια απλότητα.

Όποτε πιστεύω ότι η προτίμησή μου είναι για ολόχρυσο, βρίσκω το δίχρωμο στην άλλη άκρη του τραπεζιού και ζητάω δεύτερη και τρίτη ματιά. Είναι ένας συνδυασμός ρολογιών χωρίς λάθος επιλογές (απλώς τεράστια διαφορά στην τιμή, 15.700 CHF για το δίχρωμο και 37.100 CHF για το ολόχρυσο. Μην με δελεάζετε με την καλή ώρα.